5 mei 2019

AccountXperts

AccountXperts is een modern, ondernemend en groeiend accountantskantoor gericht op het midden- en kleinbedrijf  in de regio met expertise op het gebied van accountancy, lonen en fiscale dienstverlening.

Wij kijken vooruit en lopen voorop in nieuwe digitale ontwikkelingen en we dragen bij aan de groei van de ondernemer en hun onderneming in het MKB.
Wij zijn ervan overtuigd dat dit mogelijk is door onze platte organisatie structuur en informele werksfeer waarin we elkaar kennen en met  elkaar samenwerken in een  team van accountants, fiscalisten, salarisadministrateurs.

Onze kracht isdatwe de klant  graag vooruit willen helpen met onze expertise en gaan voor helder en toekomstgericht  ondernemersadvies .

We zijn altijd op zoek naar HBO stagiaires  en afgestudeerde studenten die  toe zijn aan een nieuwe uitdaging. Bij AccountXperts krijg je goede begeleiding gedurende je inwerktraject of stageperiode.

Initiatief wordt gewaardeerd  en we vinden het belangrijk dat medewerkers mee kunnen denken over de koers van onze organisatie. Ook bieden wij diverse mogelijkheden om verder te ontwikkelen/groeien binnen je vakgebied.

Mocht je vragen hebben  over stage mogelijkheden of een starters functie neem dan direct telefonisch contact opnemen met Guido Hesselmans AA, 0492 – 347981 of 06 – 51185058 of mailen met  guido.hesselmans@accountxperts.nladres gegevens Kerkstraat 4a te Someren