26 oktober 2017

HLB Van Daal & Partners

Verder kijken…

en volop in ontwikkeling blijven

Wie zijn wij

Ons motto is ‘global in reach local in touch’, aangesloten bij een internationaal netwerk, maar met onze 9 vestigingen in Brabant en Limburg dicht bij de klant en onze medewerkers. Zo maken we deel uit van de lokale gemeenschap.

HLB Van Daal & Partners beschikt bovendien over alle benodigde vergunningen (o.a. Wta) om het vak in de volle breedte uit te kunnen oefenen. Onze cliënten – regionaal, landelijk en internationaal opererende organisaties binnen vooral het MKB  – zijn bij ons/jou in goede handen.

Oplossingsgericht, vooruitstrevend en ondernemend. Dát is typisch HLB.

Wat bieden wij jou

Bij HLB werk je in een betrokken team van collega’s voor uitdagende klanten. Wij bieden je alle ruimte die jouw ambitie nodig heeft. Er zijn volop doorgroeimogelijkheden waarbij we jouw talent graag inzetten bij de verdere groei van onze organisatie.

Werken bij HLB Van Daal & Partners betekent dat je deel uitmaakt van een team waarbinnen jouw inbreng van wezenlijk belang is.

Kennismaken?

Heb jij oog voor verbeterpotentieel binnen organisaties? Wil jij ondernemers helpen om het maximale uit hun bedrijf te halen? Wil jij werken aan je persoonlijke ontwikkeling en onderdeel zijn van een snel groeiende organisatie? Druk dan een stempel op jouw toekomst en maak kennis met HLB Van Daal & Partners.

Neem een kijkje op www.hlb-van-daal.nl/werkenbij voor meer informatie én onze actuele vacatures en wie weet drinken we straks samen een Heel Lekker Bakkie.

www.hlb-van-daal.nl/werkenbij
werken@hlb-van-daal.nl
@WerkenbijHLB