7 oktober 2019

Jumbo Supermarkten

Over Jumbo Supermarkten
Jumbo is een Brabants familiebedrijf met een rijke ondernemershistorie. Jumbo telt momenteel ruim 650 supermarkten, zeven Foodmarkten en een succesvolle online bestel- en bezorgservice via Jumbo.com. Daarnaast lanceerde Jumbo het nieuwe gemakswinkelconcept Jumbo City, waarin het elementen van de reguliere Jumbo winkels, Foodmarkt én van restaurantketen La Place combineert. Zo wil Jumbo lekker en gezond eten makkelijk bereikbaar maken voor iedereen. In alle winkels én online wordt de unieke Jumbo formule gevoerd (beste service + grootste assortiment x laagste prijs) en kunnen klanten vertrouwen op de 7 Zekerheden. Door de klant altijd centraal te zetten, is Jumbo één van de best gewaardeerde supermarktketens. Niet voor niets is Jumbo al zestien keer door GfK uitgeroepen tot Beste Supermarkt van Nederland.
In 2009 nam Jumbo de supermarktketen Super de Boer over en in 2012 volgde het nog grotere C1000. Begin 2016 heeft Jumbo ook de foodserviceformule La Place overgenomen. In 2018 volgde de overname van een deel van EMTÉ. Zo groeide Jumbo van regionale supermarktketen uit tot een leidende omnichannel retailer in Nederland. Voor meer informatie zie www.jumbo.com.

Werken bij Jumbo
Werken bij Jumbo is meer dan zomaar een baan. Je wordt onderdeel van een bijzondere familie van mensen die samen willen ondernemen en winnen. Die durven te dromen en grote stappen nemen zonder vrees. Heb jij het Jumbo DNA in je?

Samen: Respect en aandacht voor elkaar. We zijn open en eerlijk. Samenwerken en elkaar helpen wanneer nodig.
Ondernemen: We zien en benutten kansen, nemen graag initiatief. Werken met passie en gedrevenheid, maar ook kostenbewust.
Winnen: We willen de beste zijn en er alles aan doen om van onze klanten echte fans te maken.
Jumbo Supermarkten groeit, mede door de lancering van nieuwe formats en de recente overnames van La Place en Emté. Met een verzevenvoudiging in omzet in de afgelopen tien jaar als resultaat. Achter dit commercieel succes gaat een wereld van cijfers, sterke financiële processen en logistiek schuil. We zoeken daarom regelmatig HBO finance starters, die mee wil bouwen aan een kwalitatief hoogwaardige financiële discipline.
Wil jij weten wat wij o.a. binnen Finance doen? Check dan deze jobclip!

Contactpersoon
Pim is Campus Recruiter bij Jumbo Supermarkten en kan je verder helpen als je vragen hebt over stages, afstudeermogelijkheden of startersvacatures.
Pim de Mol
06-12783659 | pim.demol@jumbo.com | LinkedIn

Link naar onze websites:
Jumbo
Werken bij Jumbo
LaPlace
Werken bij LaPlace