5 oktober 2017

Personato

Personato gelooft dat Recruitment een vak is. En niet zomaar een vak… recruitment is óns vak! En onze recruitment consultants zijn échte vakmensen. Mensen die vol passie en ondernemerschap elke dag bezig zijn met het maken van de beste matches tussen kandidaat en bedrijf. 

 

Wat doet Personato?

Personato is een recruitmentbureau gevestigd in Venray. Bij Personato werken meer dan 60 mensen die elke dag het beste uit zichzelf halen. Professionals die fris de recruitmentmarkt bestormen en genieten van de vele uitdagingen van het vak! Bij Personato vinden wij dat ieder mens en iedere organisatie uniek is. De kunst van ons werk is deze unieke karakters met elkaar verbinden. Dag in dag uit vinden wij de beste kandidaten voor de mooiste klanten. En voor iedereen die ene droombaan.

Alle onze vakidioten hebben hun eigen specialisme. Dit is erg uiteenlopend; van Techniek, Logistiek, Marketing, Finance & Control tot Accountancy & Fiscaliteit etc. .

Wat doet de afdeling Accountancy en Fiscaliteit binnen Personato?

De recruitment consultants van de afdeling Accountancy en Fiscaliteit hebben een uitgebreid netwerk in hun branche. Hier kan jij gebruik van maken! En wij verdiepen ons niet alleen in onze klanten en hun cultuur, maar kennen de juiste personen bij deze bedrijven. Hierdoor kunnen we snel schakelen en kunnen we jou voorzien van bruikbaar advies en heldere verwachtingen. Het resultaat hiervan is dat we al een grote groep 4e-jaars studenten geholpen hebben aan hun eerste ‘echte’ werkgever!

Na een eerste persoonlijke kennismaking met Personato wordt een maatwerk traject gestart. De toegevoegde waarde van de diensten van Personato zijn:

  1. Wij helpen studenten met het opstellen van een professioneel CV.
  2. We geven tips over hoe je jouw eigen LinkedIn profiel uniek en authentiek maakt.
  3. Er wordt gekeken bij welk kantoor jij als starter het beste tot zijn of haar recht komt. Als er een of meerdere kennismakingsgesprekken gaan plaatsvinden dan wordt dit traject begeleid door Personato.
  4. De gesprekken worden goed voorbereid en er worden tips en tricks verstrekt die ervoor zorgen dat jij een onmisbare indruk achterlaat.
  5. In de laatste fase kunnen we een rol spelen in de onderhandeling. Je wilt meteen starten met mooi salaris, toch?

 

Wanneer kom je ons tegen?

Personato koestert een intensief partnership met studievereniging Young Financials en Fontys. We geven trainingen over solliciteren, LinkedIn, Personal Branding etc. Als jij tijdens je studententijd een vraag hebt over iets wat iets met deze thema’s te maken heeft, dan mag je ons daar altijd voor inschakelen. Ook als je benieuwd bent naar de mogelijkheden voor een stageplaats gaan we graag daarover met je in gesprek. Dit kennismakingsgesprek kan plaatsvinden bij ons op kantoor in Venray, maar wij zijn ook regelmatig op de Fontys en kunnen ook daar ergens een plekje zoeken om elkaar te leren kennen. Geen enkel probleem!

 

Contactgegevens:

Nadia is de recruitment consultants voor de afdeling Accountancy en Fiscaliteit. Ik ben per mail, per telefoon of via WhatsApp bereikbaar voor vragen.

Nadia Brons:

062335833 – n.brons@personato.nl

 

Je eerste stap in je loopbaan is erg belangrijk en heeft een belangrijke invloed op jouw verdere carrière. Wil jij meteen een bliksemstart maken op de arbeidsmarkt? En kun jij wel een sparringspartner gebruiken om een goede weloverwogen keuze te maken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!