29 januari 2019

RSW

RSW Accountants + Adviseurs is een regionaal kantoor met 40 medewerkers en vestigingen in Helmond en Asten. We hebben specialisten op de volgende gebieden: accountancy, fiscaal, salarisadvies en administraties. RSW is aangesloten bij INPACT, een internationaal netwerk van accountants en belastingadviseurs met contact in alle belangrijke industrie- en handelslanden. Hierdoor kunnen wij onze klanten ook op internationaal niveau adviseren.

Wij helpen ondernemers graag vooruit. Dat wil zeggen: samen de handen uit de mouwen en denken in oplossingen en kansen. RSW vertaalt complexe cijfers en bedrijfsprocessen in klare taal en schakelt direct als een vraag niet kan wachten. Constructief, duidelijk en flexibel dus, zodat onze klanten niet voor verrassingen komen te staan.

Bij ons werkt een gevarieerd team van ambitieuze junioren en ervaren senioren. Wij geloven in de mix omdat elke dag blijkt dat dit mensen inspireert en mensen over en weer van elkaar leren. Dit zorgt voor groei: vaktechnisch en persoonlijk. Omdat we een klein team hebben, kent iedereen elkaar. De sfeer is bij ons informeel, we hebben korte lijntjes en de deuren staan bij ons (letterlijk) altijd open. Hierdoor is het gemakkelijk om met collega’s te sparren als dat nodig is. Als stagiair krijg je bij ons een eigen mentor, maar de rest van onze collega’s helpen je natuurlijk ook graag vooruit. Wij bieden veel ruimte voor ontwikkeling en doorgroeien.

Wil je meer weten over RSW of over de stage mogelijkhedenbij ons? Bekijk dan onze websiteof neem contact op met Antoine van Bragt.