31 januari 2018

SRA

 

Go Explore

Aan het begin van je carrière valt er nog heel wat te ontdekken. Je talent. Wat je leuk vindt, op je werk én in je vrije tijd. Wat je obstakels zijn. Je kansen. Werken bij één van de 370 SRA-kantoren biedt jou die ontdekkingstocht. Want wij zien werken als een avontuur. Met ruimte om te experimenteren, te leren én gewoon te doen. In een informele sfeer met een goede balans tussen werk en privé.

 

Wie is SRA?

SRA is de grootste organisatie van kleine en middelgrote accountantskantoren in Nederland, gericht op het mkb. Wij hebben 370 accountantskantoren met bijna 1000 vestigingen in ons netwerk.

 

Start je ontdekkingstocht

Wil jij weten hoe het werkt op een SRA-kantoor? Kijk dan eens op www.sra.nl/goexplore. Je vindt er filmpjes en informatie over stageplaatsen, opleidingen en trainingen die aangeboden worden, vacatures, arbeidsvoorwaarden, adresgegevens van alle SRA-kantoren en meer.

 

Contact?

SRA-kantoren zijn continu op zoek naar enthousiaste proactieve accountants en fiscalisten voor een stage, een afstudeeropdracht, een duaal leertraject of een werkplek. Klinkt dat goed? Ontdek het SRA-kantoor op www.sra.nl/goexplore en neem direct contact op via studenten@sra.nl of (030) 656 60 60.