Young Talent Masterclass


Ben jij in de afrondende fase van de studie Accountancy of heb jij deze afgerond en ben je je aan het oriënteren op de arbeidsmarkt? Bezoek dan woensdag 21 juni onze masterclass om kennis te maken met de dagelijkse uitdagingen van de accountant.

Een moderne accountant in het MKB staat vandaag de dag voor mooie uitdagingen. De omgeving waarin onze cliënten acteren wordt steeds complexer, onder andere door invloed van IT en toenemende internationalisering. Toenemende wet- en regelgeving stelt hoge eisen aan het werk van de accountant. Tegelijkertijd verwachten onze cliënten dat hun accountant een sparringpartner in brede zin is die hen verder helpt. Dit vereist dat hij verder denkt en dat hij als spin in het web schakelt met de juiste professionals uit andere disciplines. Complex, maar wel één van de dingen die het vak zo mooi maken.

Dit is kenmerkend voor het MKB en de wereld waarin de professionals van Crowe Horwath Foederer opereren. Tijdens onze Young Talent Masterclass willen we talentvolle, ambitieuze en nieuwsgierige studenten kennis laten maken met onze praktijk. Ga jij die uitdaging aan?

We sluiten de middag af met een diner, waarbij er volop gelegenheid is om met professionals van Crowe Horwath Foederer kennis te maken en je vragen te stellen. Meld je snel aan via onderstaande button, we zien je graag de 21e!

Bekijk hier de routebeschrijving of plan je reis via de OV reisplanner.

MELD JE DIRECT AAN

Geef een reactie