Wat is jouw ambitie?

Na het behalen van mijn studie aan de Fontys in Eindhoven ben ik de arbeidsmarkt op gegaan, opzoek naar een functie die bij mij past. Inmiddels heb ik die gevonden en ben ik bij WVDB werkzaam als externe controller. Hiervoor was ik een paar jaar werkzaam in de samenstelpraktijk, maar WVDB heeft mij de kans gegeven om de focus van mijn werkzaamheden minder te leggen op het verwerken van cijfers uit het verleden maar op het realiseren van de toekomst.

 

‘Ik kijk verder dan alleen de jaarrekening en samen met de ondernemer bespreken wij hoe zij de toekomst zien en welke informatie ze nodig hebben om die toekomst te verwezenlijken.’

Zo ben ik nu betrokken bij Lusail, een paardenteam uit Qatar, welke gevestigd is bij Stal Tops. Lusail wil de komende olympische spelen aan de hele wereld zichtbaar maken dat Qatar ook mee kan doen op het hoogste niveau van de paardensport. Deze internationale klant begeleid ik in het voeren van een onderneming in Nederland. Hierbij ondersteun ik op het gebied van wet- en regelgeving, administratieve processen, maar geef ik ook richting aan hoe er om gegaan zou moeten worden met de cultuurverschillen.

Ben jij nu ook benieuwd naar jou mogelijkheden bij WVDB? Kom met ons in contact, zodat wij kunnen kijken wat we kunnen beteken voor jou! Mail naar: lisaschuts@wvdb.nl of kijk op werkenbijWVDB.nl.