Mijn weg naar WVDB Adviseurs Accountants!

Mijn weg naar WVDB Adviseurs Accountants!

In juli 2019 heb ik mijn Bachelor Accountancy behaald aan de Avans Hogeschool in Den Bosch. Gedurende het afstuderen ben ik mezelf gaan oriënteren op de arbeidsmarkt. Wat ik hierbij belangrijk vond is een prettige werksfeer en het gevoel dat mijn werkgever mij wil helpen om mijn ambities waar te maken. Na twee prettige gesprekken heb ik ervoor gekozen om bij WVDB aan de slag te gaan. Na een half jaar kan ik bevestigen dat de sfeer met collega’s onderling erg gezellig is en door gesprekken met mijn collega’s word ik geholpen om mezelf verder te ontwikkelen als accountant.

Vanaf september 2019 ben ik werkzaam op de samenstelpraktijk van WVDB in Rosmalen, daarnaast volg ik op vrijdag een opleiding om mijn AA-accountantstitel te behalen. Binnen mijn functie als assistent-accountant houd ik mij onder andere bezig met het samenstellen van jaarrekeningen en het opstellen van aangiftes inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting en omzetbelasting. Daarnaast ondersteun ik klanten met het voeren van hun administratie, hierbij maken wij gebruik van innovatieve programma’s om een gedeelte van de administratie te automatiseren. Ik probeer toegevoegde waarde voor de klant te creëren door het administratieve proces zo optimaal mogelijk in te richten en daarnaast de klant te adviseren over zaken waar hij als ondernemer tegenaan loopt.

Benieuwd hoe jij van toegevoegde waarde kan zijn voor onze klanten? Wij komen graag in contact met jou om je hier meer over te vertellen!

Joris Dollevoet
Assistent accountant samenstelpraktijk

Kantoor Rosmalen