Maak een vliegende start bij Govers Accountants & Adviseurs!

Op zoek naar een uitdagende stage of een vliegende start voor na je afstuderen? Dan ben je bij Govers Accountants & Adviseurs aan het juiste adres!

JE VOELT JE THUIS BIJ GOVERS
Bij Govers streven we altijd naar een langetermijnrelatie. Met onze klanten, zodat we de mens achter de ondernemer écht leren kennen. En met onze eigen mensen, zodat zij zich bij ons thuis voelen. Hierdoor zijn wij in staat de ondernemer optimaal te ontzorgen. Je komt hier terecht in een hecht team dat gemoedelijk met elkaar omgaat. Informeel als het kan, formeel als het moet. Brabantse nuchterheid siert ons.

ONTWIKKEL JE EIGEN PALLET
Bij Govers hoef je niet binnen de lijntjes te kleuren. Jij bent immers zelf verantwoordelijk voor jouw loopbaan. Daarom krijg je van ons ook de ruimte om jezelf te ontwikkelen. Zo mengen we onze krachten met die van jou tot een evenwichtig palet. Jij geeft kleur aan Govers, en wij geven kleur aan jouw carrière.

KLINKT DIT VERTROUWD?
Dan nodigen wij je graag uit op ons kantoor in Eindhoven. Kom langs voor een kennismaking en ervaar zelfs wat govers zo uniek maakt. Aarzel niet en neem contact op met Ruud Schippers, Inhouse Recruiter, tel. 040 – 2 504 504 of mail naar schippers@govers.nl.