Start jij in september als assistent accountant in de controlepraktijk van WVDB Adviseurs Accountants?

Start jij in september als assistent accountant in de controlepraktijk van WVDB Adviseurs Accountants?

Wanneer jij werkzaam bent binnen de controlepraktijk, richt jij je op de totale financiële verantwoording van onze controleplichtige klanten, hierbij adviseer je de DGA en zijn bedrijf. Met een team van ruim 60 collega’s, verdeeld over twee vestigingen in Waalre en Rosmalen, werken wij met name voor familiebedrijven in Noord-Brabant met een omzet tussen 10 en 300 miljoen. WVDB is aangesloten bij het internationale Moore netwerk, dat wereldwijd in de top 10 van samenwerkende accountantskantoren staat.

Adviseren aan een familiebedrijf vraagt niet alleen om een no-nonsense-aanpak en een zeer persoonlijke benadering, maar ook innovatieve oplossingen, zoals data-analyse en process mining. Onze insteek is altijd gericht op het leveren van toegevoegde waarde en het beter maken van onze klanten. Bij iedere klant werk je samen in een team, deze wisselen per klant zodat je verschillende collega’s leert kennen. Wij streven er naar om de ambitie en groei van onze klanten en collega’s mogelijk te maken.

Wij bieden onze medewerkers uitgebreide trainingen en een collegiale werksfeer. Je kunt bij ons vaktechnische trainingen volgen en krijgt daarnaast training-on-the-job. Je hebt enthousiaste, jonge en ambitieuze collega’s, waarmee je een hecht en gezellig team vormt. Met elkaar zorgen we ervoor dat jij je talent optimaal benut. Onze ambitie is om het beste accountants- en advieskantoor van Noord-Brabant te zijn. Daarnaast willen we de komende jaren verder groeien op zowel de arbeids- als klantenmarkt, groei jij met ons mee?