De weg van Femke van Eekert naar WVDB

Graag stellen wij onze collega Femke van Eekert, senior assistent accountant in de controlepraktijk bij WVDB Adviseurs Accountants aan je voor:

“Door direct betrokken te raken bij complexe vraagstukken kan ik mezelf blijven ontwikkelen.”

“Sinds 2017 ben ik werkzaam als assistent accountant binnen WVDB. Ik houd me voornamelijk bezig met het uitvoeren van controleopdrachten bij diverse, uiteenlopende organisaties. Doordat mijn klantenpakket zo divers is heb ik te maken met allerlei verschillende vraagstukken wat mijn werk binnen WVDB uitdagend en leuk maakt. Zo ben ik sinds 2018 betrokken als assistent accountant bij de controle van Slim met Energie B.V. Bij Slim met Energie B.V. heb ik bij mogen dragen aan het controleren van complexe vraagstukken waaronder het opstarten van een nieuwe holdingmaatschappij. Deze werkzaamheden bieden mij nieuwe kansen, inzichten en perspectieven. Door direct betrokken te raken bij complexe vraagstukken kan ik me blijven ontwikkelen. Binnen WVDB krijgt iedereen de mogelijkheid om zich continu te professionaliseren en ontwikkelen.”  

Nieuwsgierig hoe een dag van een assistent accountant er uit kan zien? Neem dan een kijkje op onze website voor een compleet overzicht: https://werkenbij.wvdb.nl/vacatures/assistent-accountant-controlepraktijk

Benieuwd hoe WVDB Adviseurs Accountants kan bijdragen aan jouw ontwikkeling? Wij komen graag met jou in contact om de mogelijkheden te bespreken.
Ben je op zoek naar een stage, werkstudentschap of wellicht een startersfunctie binnen de accountancy?

Onze collega Lisa Schuts, Talent Acquisitie Specialist, lisaschuts@wvdb.nl, komt graag met jou in contact!

#WatIsjouwAmbitie #WVDBAdviseursAccountants #Accountancy #Innovatie #Waalre #Rosmalen