Bart zijn weg naar Govers Accountants / Adviseurs

Sinds februari 2019 ben ik werkzaam bij Govers Accountants en Adviseurs. Ik ben met Govers in aanraking gekomen door mijn afstudeerstage in de controlepraktijk. Na het behalen van mijn bachelor accountancy op de Fontys Hogeschool ben ik in dienst getreden bij Govers als Assistent accountant. Momenteel volg ik één dag in de week een master accountancy aan Nyenrode Business University.

Binnen mijn functie als assistent accountant houd ik mij voornamelijk bezig met het uitvoeren van de controlewerkzaamheden. Tijdens de periode van de eindcontroles zijn wij voornamelijk bij klanten te vinden. Dit persoonlijke contact met de klanten vind ik erg leuk! Bij Govers krijg je volop de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen en geven ze je de kans om nieuwe vaardigheden te leren. Zo zijn er bijvoorbeeld momenten waarin je je extra kan verdiepen in de vakliteratuur. Daarnaast denken collega’s mee op welke wijze je jezelf kan ontwikkelen en wordt meegedacht hoe je jezelf tijdens de werkzaamheden kan uitdagen.

Tijdens mijn eerdere stages en bijbaantjes heb ik op de samenstelpraktijk gewerkt. Hierdoor heb ik een goede afweging kunnen maken welke praktijk het beste bij mij past. Ben jij nog aan het twijfelen tussen de samenstel- of controle praktijk neem dan gerust contact op.

Benieuwd hoe jij ons team kan komen versterken? Kom gerust eens langs voor een (digitale) kop koffie. Wij staan altijd open voor een leuke kennismaking!

Neem direct contact op via ons centraal nummer 040 2 504 504 of mail ons op werkenbij@govers.nl.

Bart Gevers
Assistent accountant controlepraktijk