Heb jij het grote nieuws al gehoord?

Wij gaan voor groots en daar wil je bij zijn!
HLB van Daal en WVDB Adviseurs Accountants pakken de kans samen één team te vormen.

Een nieuwe organisatie waar grootse dingen gaan gebeuren, waar energie vrijkomt en waar de vonken vanaf spatten. We groeien in omvang, maar groter worden is niet het doel.
We worden vooral enthousiast van de grootse impact die we als adviseurs en accountants samen kunnen maken.
De nieuwe organisatie telt ruim 600 collega’s. Het persoonlijk en kleinschalige gevoel borgen we met onze regionale kantoren. We zijn dus niet een grote, maar vooral grootse club!
En geloof ons: dat wil je niet missen!

Benieuwd hoe jouw carrière er binnen HLB van Daal en WVDB Adviseurs Accountants uit kan zien? Wij nodigen je graag uit om vrijblijvend kennis te maken en lichten de mogelijkheden graag toe!
Neem contact op voor alle startersmogelijkheden met Talent Acquisitie Specialist Michelle van Wanrooij via michellevanwanrooij@wvdb.nl of via 088 194 8067.

Daarnaast brengen wij graag nog onze afstudeerstages voor komend studiejaar binnen de samenstelpraktijk voor de kantoren in Waalre en Waalwijk bij je onder de aandacht.
Heb jij interesse in een meewerkstage of een afstudeerstage bij één van onze kantoren, neem dan contact op met Talent Acquisitie Specialist, Myrthe van Dooren, m.dooren@hlb-van-daal.nl of via 06 4805 7334..
Wij kijken naar jouw komst!

#GroeiGroots #Groeimetonsmee #Welkom