Volg het Young Professional Program bij ABAB en haal het maximale uit jezelf

Ben je gedreven om je voortdurend te blijven ontwikkelen? En wil je samen met gelijkgestemden aan de slag om die ambities om te zetten in een concrete opleiding in accountancy? Maak dan kennis met het Young Professional Program (YPP) van ABAB.

Het Young Professional Program sluit naadloos aan bij de opleiding tot accountant

Iedereen die na zijn hbo-opleiding aan de slag wil in accountancy, kan bij ABAB rekenen op een volledig uitgewerkt opleidingstraject dat aansluit bij de opleiding tot tekenbevoegd AA-accountant. Binnen dit traject is niet alleen aandacht voor de vakinhoudelijke kant maar zeker ook voor de ontwikkeling van soft skills. Van communicatieve vaardigheden tot presenteren en gesprekstechnieken; het komt allemaal aan bod.

Inhoud van het programma

Het opleidingstraject is een van de belangrijkste redenen om te kiezen voor ABAB als werkgever. We werken toe naar de juiste eindtermen en samen met je praktijkbegeleider zorg je dat je beroepsproducten voldoen aan de gestelde eisen. De inhoud van het YPP is niet alleen gericht op vakinhoudelijke kennis maar legt ook de nadruk op vaardigheden (soft skills). Zo ga je tijdens een masterclass bijvoorbeeld aan de slag om je overtuigingskracht te vergroten. Je leert succesvol netwerkgesprekken te voeren, je werkt aan je presentatievaardigheden en leert omgaan met het politieke speelveld. Het programma is regio-overstijgend dus je maakt kennis met collega’s van diverse kantoren. Zo verbreed je meteen je netwerk.

Bekijk onderstaand de flyer van het complete programma