Nominatie “beste financieel adviseur” in categorie particulieren door VVP Online.

Op 24 april 2023 is bekend geworden dat buro philip van den hurk is genomineerd als beste financieel adviseur in de categorie particulieren door het VVP Online.

Deze prestigieuze nominatie erkent het harde werk en de toewijding van het team van buro philip van den hurk om klanten te helpen bij hun financiën en het plannen van hun toekomst.

De nominatie komt voort uit een grondige evaluatie van de financiële adviseurs in Nederland, waarbij gekeken werd naar verschillende factoren zoals kwaliteit van advies, klanttevredenheid en prestaties van het bedrijf. Buro philip van den hurk is geselecteerd als finalist vanwege hun uitstekende staat van dienst en hun toewijding om klanten te voorzien van betrouwbaar en deskundig advies.

Joan Beek, directeur van het bedrijf, zei: “We zijn zeer vereerd om genomineerd te zijn voor deze prijs. Het is een erkenning van ons harde werk en onze toewijding om klanten te helpen bij het bereiken van hun financiële doelen. We willen graag onze klanten bedanken voor hun vertrouwen en we zullen ons blijven inzetten om hen het beste advies en service te bieden.”

De winnaar van de beste financieel adviseur in de categorie particulieren wordt 11 oktober bekendgemaakt tijdens de finale waarin de prijzen worden uitgereikt. Buro philip van den hurk is trots op de nominatie en kijkt uit naar de finale.

Namens het team van buro philip van den hurk willen wij alle klanten bedanken voor hun steun en vertrouwen in ons bedrijf. Wil je hier meer over weten? Kijk dan op https://adviesawards.nl/.