Over carrière maken en voetbaltraining geven

René Langewouters

Over carrière maken en voetbaltraining geven

Part(y)time

Zie je het voor je? Een 36-urige werkweek. Binnen 5 minuten op kantoor zijn. Om 17:00 uur je laptop dichtklappen zonder dat iemand daarvan opkijkt. Op woensdag vrij. En benoemd worden tot partner. Ik hoor je denken: droom verder. Toch is het de realiteit voor René. RSW róept niet alleen hoe belangrijk een goede werk-privé balans is, maar maakt ‘m ook waar. Parttime werken heeft hier geen invloed op je perspectieven. Daarvan is René het levende bewijs.

Vrij = vrij 

Sinds 1 januari 2024 is René partner van RSW. Een waardering voor zijn inzet de afgelopen jaren. René werkt drie dagen in de week op ons kantoor in Helmond en een dag in Someren. Deze afwisseling vindt hij erg leuk. Overwerken komt voor, maar het is zeker niet de standaard op ons kantoor. Twee avonden in de week geeft hij voetbaltraining aan zijn zoon. De woensdag is voor het huishouden en voor zijn dochter, voor zwemles. In het weekend blijft zijn laptop normaliter dicht. Als René vrij is, is hij ook écht vrij. 

Ons kent ons

Toch is die geweldige werk-privé balans niet de reden waarom hij vijf jaar geleden voor een baan bij RSW koos. Het informele ‘ons kent ons’ karakter sprak hem enorm aan. Collega’s lopen bij elkaar binnen en zijn oprecht in elkaar geïnteresseerd. Ook de meeste klanten komen hier uit de regio. RSW is een behoorlijke club met een brede dienstverlening. Toch heeft het de charme van een klein kantoor. 

Zelf in de lead 

René geeft aan blij te zijn dat hij bij RSW zelf in de lead is als het gaat om zijn ontwikkeling. RSW reikt je de mogelijkheden aan en jij kopt ze zelf in. René heeft van jongs af aan hard gewerkt om te komen waar hij nu staat. Leuk feitje: tijdens zijn studie zat hij in het bestuur van Young Financials. René is medeoprichter van het sponsorendiner. Het is tof om nu vanuit de andere kant betrokken te zijn!

Benieuwd wat RSW jou nog meer te bieden heeft? Neem gerust contact met hem op via rene.langewouters@rsw.nl of bel 0492 550 775. Check ook onze vacatures.