“Elke generatie verdient een podium bij RSW.”

Verschillende generaties

Bij RSW werken professionals van verschillende generaties met elkaar samen; van jonge honden tot ervaren 60-plussers. Als HR adviseur, ervaart Lennie Welten dat deze allemaal op hun eigen manier waarde toevoegen aan onze organisatie. Deze diverse generaties brengen verschillende talenten, drijfveren en uitdagingen met zich mee. Zo voegt ieder op zijn of haar eigen unieke wijze waarde toe aan ons kantoor. En dat biedt kansen.

Jonge honden

Deze kansen liggen voor de jongste generatie (20-35 jaar) voor het oprapen. Zo kun je bij RSW al snel meedraaien in de adviespraktijk of op een andere afdeling die je wilt ontdekken. Daarbij is er volop aandacht voor persoonlijke ontwikkeling. Om je te ondersteunen word je gekoppeld aan een mentor bij wie je terecht kunt met al je vragen. Wil je een opleiding of cursus volgen, dan is dat bespreekbaar. Ook organiseren we meerdere keren per jaar een inspirerende sessie gericht op persoonlijke ontwikkeling, met telkens een ander thema.

Trouwe generatie

De middelste categorie medewerkers (35-50 jaar) is een daadkrachtige, zelfredzame en trouwe generatie. Met het oog op hun privéleven heeft deze generatie vaak veel ballen in de lucht te houden. Dat vraagt om flexibiliteit. RSW denkt graag met je mee. Zo is een parttime werkweek bespreekbaar.

Ervaren 50-plussers

De jongste en middelste generatie kan veel leren van onze ervaren 50-plussers (50-67 jaar). Het gros binnen deze categorie heeft 25+ jaar werkervaring bij RSW. Andersom staan onze 50-plussers open voor de frisse blik van nieuwe aanwas. Daarom wordt jong en oud vaak aan elkaar gekoppeld, bijvoorbeeld bij het opstellen van de jaarstukken.

Juiste mix

De indeling van onze werkvloer kent geen hiërarchische drempels. De verschillende generaties verspreiden zich gemengd door ons kantoor. Iedereen kan bij elkaar binnenlopen voor advies of een praatje. Dat komt ook de werksfeer ten goede.

Benieuwd wat RSW jou nog meer te bieden heeft? Neem gerust contact met me op via lennie.welten@rsw.nl of bel 0492 550 775. Check ook onze vacatures.