5 april 2018

ABC E BUSINESS

ABC E BUSINESS

ABC E BUSINESS is Microsoft Partner en helpt uiteenlopende bedrijven uit het MKB-segment beter te presteren met behulp van de inzet van Microsoft Dynamics 365 in de Cloud. Aan de hand van deze bedrijfsoplossing kunnen de gebruikers hun boekhouding en financiën, verkoop en marketing, logistiek en productie, mensen en bedrijfsprocessen gemakkelijk beheren. Zo werken onze klanten efficiënter, kunnen ze beter inspelen op veranderingen in hun markt en zijn ze niet meer gebonden aan één locatie om hun werk uit te voeren.
ABC E BUSINESS helpt haar klanten dus te groeien en zet technologie in om ze te laten excelleren!

Team en werkomgeving

Het ABC-team bestaat uit ongeveer 25 TOP-talenten. Zij zijn ons grootste kapitaal en onze grootste trots! Wij vinden het belangrijk dat onze mensen de ambitie hebben uit te blinken in hun werk, zelf nieuwe mogelijkheden ontdekken en uitwerken en een probleemoplossende houding hebben met het motto ‘kan niet, bestaat niet’.

Bij ABC E BUSINESS werk je in een informele en open cultuur, waarin veel ruimte is voor eigen inbreng en ideeën. Bij ons werk je met collega’s die elkaar inspireren en versterken. Er heerst een collegiale sfeer en we zetten gezamenlijk de schouders eronder. Uiteraard staat daartegenover ook tijd voor ontspanning tijdens de vrijdagmiddagborrels, tafelvoetbalwedstrijden en diverse teamuitjes.

Sinds december 2017 werken wij vanuit ons kantoor in het Microlab op het bruisende Strijp-S in Eindhoven (“het Sillicon Valley van Europa”), tussen vele andere vooruitstrevende ondernemers. De vele jonge startups, verschillende events, creatieve ontwikkelingen en initiatieven levert ons een extra inspirerende werkomgeving op.

Werk aan je toekomst bij ABC E BUSINESS

Bij ABC E BUSINESS werk je niet alleen in een toffe werkkring, maar krijg je ook de mogelijkheid om je persoonlijk te ontwikkelen zodat je je carrière een vliegende start kunt geven. Zo bieden we startersfuncties aan waarbij je onder begeleiding van specialisten wordt opgeleid tot Allround Consultant.
Naast het opleidingsprogramma leer je de kneepjes van het vak door mee te lopen met meerdere mentors en door bij te dragen aan diverse projecten. Er wordt een ontwikkelingsplan opgesteld op basis van je individuele wensen en carrierambities. Tevens investeren we graag in onze medewerker door opleidingsmogelijkheden aan te bieden. Je krijgt bij ABC E BUSINESS dus de kans om je persoonlijk te ontwikkelen en te ontdekken wat bij je past en waar je energie van krijgt!

Contact

Wij voorzien de komende jaren een flinke groei in onze activiteiten en ons klantenbestand. Wil je bij ons carrière maken en met jouw kwaliteiten een bijdrage leveren aan de groei en het succes van
ABC E BUSINESS? Laat het ons weten. Wij maken graag kennis met jou!

E.            sollicitatie@abcebusiness.nl
T.            040-3032320
W.         www.abcebusiness.nl