Finch Online

 

Finch Online, een vernieuwend platform voor carrières in de accountancy- en belastingadviesbranche

In 2022 is Finch Online gelanceerd. Een online omgeving waarin je een persoonlijke scan invult, zodat je vervolgens meteen ziet welke werkgevers in de accountancy- en belastingadviesbranche, op basis van bedrijfscultuur het beste bij je passen.

Tijden je studie maak je al kennis met werkgevers in de accountancy- en belastingadviesbranche en daarom werken we graag samen met studievereniging Young Financials.
Want je ontwikkelt jezelf het beste in een omgeving die bij je past en waarin je je thuis voelt. Je presteert dan beter en bent dan ook gelukkiger. Daarom is het belangrijk om een goede keuze te maken voor de juiste werkgever en dat is iets wat voor iedereen anders is.

Daarom hebben we samen met accountants en fiscalisten een online platform gebouwd waarbij je kunt ontdekken welke bedrijfscultuur goed bij jou als persoon past en geven we inzicht in de verschillen tussen de kantoren. De online scan kun je 24/7 invullen. Daarnaast vind je op Finch Online informatie over teamsamenstellingen, studiefaciliteiten, klantenportefeuilles, welke activiteiten ze organiseren met collega’s, secundaire arbeidsvoorwaarden, thuiswerkregelingen, etc. Ook vind je er veel foto’s en video’s, zodat je een goed beeld krijgt van je werkplek.
Zo kun je voor jezelf bekijken welke werkgever het beste bij je past voor je stages of je eerste baan.

Binnenkort lanceren we ook een persoonlijke inlogomgeving, waarmee je je eigen profiel kunt aanmaken, notificaties kunt instellen van nieuwe werkgevers die bij jou passen en met 1 druk op de knop met hen in contact kunt komen. Al je gegevens blijven anoniem, totdat jij aangeeft dat een werkgever je mag appen, mailen of bellen. Handig toch?

www.finchonline.nl

Dit bericht is geplaatst in . Bookmark de link .