Joore

Onze visie

Bij Joore geloven wij in de kracht van een platte organisatie. Ons team bestaat uit circa 30 professionals. Onze registeraccountants en fiscaal juristen werken direct samen met de werkstudenten, stagiaires en assistent accountant(s). Dit betekent dat je snel kan ontwikkelen en groeien door de intensieve begeleiding van onze ervaren mensen. Het is voor ons vanzelfsprekend dat we de kwaliteit bieden die een klant van ons verwacht. Door goed te luisteren en ons in te leven in de persoon kennen wij de echte zorgen en wensen van onze klanten. We passen onze werkzaamheden hierop aan; onze werkwijze wordt gekenmerkt door een unieke snelheid, hoogwaardige kwaliteit en een concurrerende prijs. Doordat wij onze klanten op een breed gebied ontzorgen, ontdekken steeds meer bedrijven de voordelen van onze succesvolle aanpak. We willen echter niet te groot worden. We blijven graag wat kleiner zodat we altijd dichtbij onze klanten kunnen blijven staan en persoonlijk blijven.

 

Het kantoor

In het mooie Tilburg werken wij in een open kantoorruimte met flexplekken. Zo blijft iedereen op de hoogte van wat er speelt bij onze klanten. De open kantoorruimte maakt samenwerking, persoonlijke begeleiding en flexibele en open communicatie mogelijk. Naast professionaliteit staan een informele sfeer en collegialiteit hoog in het vaandel. Besprekingen met klanten vinden plaats in open spreekruimtes, waardoor ook zij onderdeel zijn van ons kantoor.

Onze klanten en het internationale karakter

Voor een klein kantoor hebben we een breed scala aan klanten. Van MKB bedrijven tot (onderdelen van) beursgenoteerde ondernemingen. Daarnaast zijn we lid van JHI International, waardoor we regelmatig samenwerken met internationale collega’s. Dit geeft onze werknemers de mogelijkheid om zich ook op internationaal vlak te ontwikkelen.

Meer weten?

Mocht je meer willen weten over stages en werken bij Joore, neem dan contact op met Elise Timmenga via elise.timmenga@joore.nl of via 013-5900017

 

 

Dit bericht is geplaatst in . Bookmark de link .