RSW Accountants + Adviseurs

Leuk dat je ons hebt gevonden!

Wij zijn RSW Accountants + Adviseurs, een kantoor met ongeveer 70 medewerkers, verdeeld over de kantoren Helmond, Someren en Deurne en al bijna 40 jaar een persoonlijk advieskantoor voor het MKB in Brabant. Wij hebben een ruime samenstel- en auditpraktijk, fiscale aangifte- en adviespraktijk en een salarisadministratie. Verder zijn we lid een (inter)nationaal netwerk en zijn intern van korte lijnen.

Bij RSW gaan we verder dan alleen cijfers. Wij hechten waarde aan een goede werk-privébalans, een hecht team en flexibiliteit. We zeggen niet voor niks; ‘Groot genoeg voor jouw ambities en klein genoeg om persoonlijk te blijven.’ Ons doel is om jou beter, sterker en groter te maken!

Bij ons werkt een gevarieerd team van ambitieuze junioren en ervaren senioren. Wij geloven in deze mix omdat elke dag blijkt dat dit collega’s inspireert en collega’s over en weer van elkaar leren. Dit zorgt voor groei, zowel vaktechnisch als persoonlijk. Onze collega’s maken tijd voor elkaar en werken samen aan oplossingen

Of je nu op zoek bent naar een stage, afstudeerproject of een geweldige start van je carrière na je studie, wij hebben mogelijkheden die bij jou passen. Ben je benieuwd wat we jou kunnen bieden? Aarzel niet en neem een kijkje op onze website of neem contact op met onze HR-collega Lennie Welten-Manders via lennie.welten@rsw.nl of bel via 0492-550 775.

Jouw toekomst begint hier!

Dit bericht is geplaatst in . Bookmark de link .