13 december 2021

De Wert accountants & belastingadviseurs

     

Wie is De Wert?

De Wert accountants & belastingadviseurs is een middelgrote maatschap in Eindhoven van accountants en belastingadviseurs met ruime ervaring. Met 30 enthousiaste mensen denken wij graag mee met ondernemers en particulieren. Klein genoeg voor een persoonlijke aanpak en groot genoeg om op een breed vlak te ondersteunen.

Al sinds 1959 ondersteunen wij ondernemers en particulieren met accountancy, fiscaal-juridische diensten, administratieve diensten pensioenadvies en HRM- en loonadvies. Wij zetten ons in voor duurzame relaties met onze klanten en intermediairs.

Kruisbestuiving

Alle kennis van ons vak hebben wij in huis. Regelmatig hebben we intern overleg met al onze specialisten om ook op een breder vlak inzicht te krijgen in de situatie van onze klanten. En dat levert vaak heel wat interessante kennis op. Krijgen we een verzoek of vraag dat net buiten ons vakgebied ligt, dan kunnen we putten uit een groot netwerk van andere specialisten zoals notarissen en juristen.

Samenwerken met ondernemers

Waarom we zo ver gaan? Wij geloven in persoonlijke, duurzame relaties met onze klanten waarin het onze taak is zo compleet mogelijk te informeren en te adviseren. Onze uitdaging gaat verder dan alleen de administratie of een aangifte verzorgen. De klant telt voor ons en het succes van onze klant is onze grootste beloning.

Werken bij De Wert

In de circa 63 jaar dat wij bestaan zijn wij uitgegroeid tot een full-service kantoor. Persoonlijk contact, een informele werksfeer en een op talent ingerichte samenwerking, helpen de doelstellingen van ons kantoor én onze medewerkers te realiseren. Ons relatiebestand bestaat uit MKB-ondernemingen, internationaal opererende klanten en vermogende particulieren.

Wil jij je talent optimaal benutten? Stuur een mail naar pz@dewert.nl of neem telefonisch contact met ons op via telefoonnummer 040-2444288. Meer weten over De Wert? Ga naar onze website www.dewert.nl.