20 oktober 2020

Freo

Freo in een notendop

Freo is een onderdeel van de Rabobank Groep en een specialist in online lenen. Wij begrijpen dat lenen soms nodig is. En wij geloven dat als je dan leent, je dit tijdelijk doet. Verantwoord, eerlijk en transparant. Tegen een lage rente en duidelijke voorwaarden. Geen ‘vanaf’ tarieven of kleine lettertjes. Eenvoudig, voordelig en zorgvuldig. Met onze persoonlijke service en heldere voorwaarden weet je precies waar je aan toe bent. Freo houdt namelijk niet van verrassingen, bij ons weet je wat je leent. 

Werken bij Freo

Freo is een enthousiaste club professionals met hetzelfde doel voor ogen: een tevreden klant! Om dit te bereiken zetten we graag een stapje extra. Met energie, enthousiasme en een persoonlijke aanpak helpen we al onze klanten zo goed mogelijk. Dit wordt door veel klanten beoordeeld met een hoog cijfer. En daar zijn we trots op! Ga jij ook voor happy customers? Join the club!

Nice to know

Freo is onlangs opnieuw uitgeroepen tot Great Place To Work en staat in de top 10 van Best Workplaces in Nederland! Freo doet er alles aan om voor jou een vertrouwde, professionele, maar gezellige werkomgeving te creëren. Je krijgt veel vrijheid en er is aandacht voor jouw ontwikkeling, zowel op persoonlijk als op professioneel vlak. Ook biedt Freo studenten al jarenlang stagemogelijkheden. Freo heeft een informele werksfeer en organiseert regelmatig meerdere leuke activiteiten buiten het werk. Benieuwd wat je kunt verwachten? Bekijk HIER de video.

Meer weten over werken bij Freo? Check HIER meer.