6 maart 2018

Govers Accountants & Adviseurs

 Govers Accountants/Adviseurs

Vanuit Eindhoven werken we iedere dag, met ongeveer 120 collega’s , met veel passie voor onze mooie, leuke en interessante klanten. Eindhoven is de bakermat van de high-tech industrie in Nederland en Brainport is onze achtertuin. Een achtertuin waarin we al sinds 1927 werken. Daarmee zijn we het oudste multidisciplinaire zelfstandige accountantskantoor uit Eindhoven. Daar zijn we trots op!

Door al deze jaren ervaring hebben we veel kennis in huis; van bedrijven die actief zijn in de Brainport regio, bouwondernemingen, de food-sector en vooral van familiebedrijven. We werken niet alleen regionaal, maar ook internationaal. Via ons internationale samenwerkingsverband UHY werken we voor veel internationaal opererende bedrijven. UHY is een hecht samenwerkingsverband van 270 zelfstandige kantoren in 86 landen.

Onze schat aan ervaring delen we graag met de klant. Samen met de klant kijken we graag vooruit naar de uitdagingen die er zijn en naar de kansen die er liggen. Wij helpen de klanten verder. Met gevoel voor cijfers en met passie voor onze klanten!

De “open” kamerstructuur biedt medewerkers de mogelijkheid om zich te ontwikkelen tot allround professional. Dat gebeurt in een informele sfeer, met weinig hiërarchie, en met een sterk ontwikkeld gevoel voor de menselijke maat. Dat vertaalt zich in een stabiele organisatie met een beperkt verloop van medewerkers.

Carrière en ontwikkeling

Bij Govers ben je zelf verantwoordelijk voor je loopbaan. Dit principe staat bij ons hoog in het vaandel. Dit wil niet zeggen dat je het allemaal zelf moet doen, sterker nog; vanuit de organisatie word je vanaf dag één begeleid en opgeleid. Dat is onze kracht!

Centraal in je opleiding en begeleiding staat dat je de eerste periode van je loopbaan breed wordt opgeleid, om vervolgens in overleg met je mentoren vanuit de organisatie een voorzichtige richting te kiezen voor de koers van je verdere loopbaan.

Bij eigen verantwoordelijkheid voor je loopbaan hoort ook het zelf creëren van de mogelijkheden om door te groeien binnen onze organisatie. Kortom: Govers is een organisatie waar  je zelf je stappen van je loopbaan bepaalt, met hulp van je leidinggevende en HR.

Als dit vertrouwd klinkt, is je CV van harte welkom. Je kunt je CV sturen naar werkenbij@govers.nl. Mocht je al ideeën hebben over je toekomstige rol binnen Govers, dan horen we die uiteraard graag!