16 mei 2022

Koenen en Co

Er zijn voordat onze klanten ons nodig hebben, dát is werken bij Koenen en Co

Bij Koenen en Co geloven we dat al onze medewerkers het verschil maken bij onze klanten. Om dat goed te kunnen, beginnen we met onze klanten te begrijpen. We helpen ze met alle voorkomende vragen rondom hun bedrijfsvoering en natuurlijk zorgen we ervoor dat ze voldoen aan hun wettelijke financiële verplichtingen. Zo kunnen zij zich focussen op wat er voor hen echt toe doet: hun onderneming.

Maar we gaan verder. We willen weten wat onze klanten drijft. Wat hun uitdagingen zijn, waar ze wakker van liggen. Hun sterktes, hun zwaktes. En wat hun zakelijke en persoonlijke doelen zijn. Want juist dán kunnen we er zijn voordat zij ons nodig hebben. Zo maken we – als marktleider in Zuid-Nederland voor het MKB – met 250 professionals vanuit vestigingen in Maastricht, Roermond, Venlo en Helmond elke dag het verschil.

Maak een vliegende startbij Koenen en Co!

Ben jij op zoek naar een leerzame stage of uitdagende afstudeerplek op het gebied van accountancy, belastingadvies of andere specialismen die relevant zijn voor bedrijfseconomische en bedrijfskundige opleidingen? Of zoek je een werkstudentschap, waarbij je naast je studie werkt bij de marktleider in Zuid-Nederland voor het MKB? Dan ben je bij Koenen en Co aan het juiste adres!

Wij bieden jou een uitdagende werkomgeving, waarin professionele ondersteuning en goede samenwerking vanzelfsprekend zijn. Zo maak je meteen al een vliegende
start met je stage of afstudeerproject, of doe je meteen relevante ervaring op in het werkveld.

Kun en wil jij ook het verschil maken bij Koenen en Co? Dan zoeken wij jou! Samen zorgen we ervoor dat we er zijn, voordat onze klanten ons nodig hebben. Neem contact met ons op via onze “werken bij Koenen en Co’ website.

https://koenenenco.nl/werkenbij/