9 oktober 2020

Octas

Hi studenten van Eindhoven! Wist je dat bijna 23% van onze professionals in Eindhoven heeft gestudeerd? Word jij de volgende?

Wat wij bieden

Een kickstart van je carrière in de bancaire sector met daar bovenop een boost van je netwerk: als starter kun je bij Octas alle kanten op binnen de financiële wereld. Je krijgt de mogelijkheid om bij verschillende bedrijven aan de slag te gaan en je ontdekt in welke richting jij je wilt ontwikkelen. Onze opdrachtgevers zijn onder andere de ING, Rabobank, ABN AMRO maar ook PwC en ICS. Samen met jouw fieldmanager kies jij de functie die bij je past.

Als starter kun je bij ons het Traineeship volgen, waarbij je jezelf ontwikkelt en veel kunt leren. Maar je kunt ook starten in een junior rol als Financial Crime Analyst, waarbij je je analytische vaardigheden gebruikt om financiële fraude tegen te gaan. Er is genoeg mogelijk, daarom kijken we samen met jou naar je ambities en wat bij je past.

We ondersteunen je waar we kunnen en bieden trainingen aan via onze Octas Academy. Octas gaat graag een langdurige werkrelatie met je aan. We zijn klein, maar daardoor persoonlijk. Het hele jaar door organiseren we (online)events zoals borrels, webinars of feesten op locatie. Zo kun jij je mede-professionals ontmoeten maar ook je collega’s intern.

Wil je meer informatie over Octas of onze vacatures? Neem dan contact op met onze Campus Recruiters Britt & Sophie via: b.pama@octas.nl of s.lammers@octas.nl of bel naar 0640044258. Check ook onze socials voor de laatste updates!