31 januari 2021

Wijs Accountants

Specialisten in controles voor onderwijs en kinderopvang

Wij zijn Wijs Accountants; een team van echte specialisten. Wij durven ervoor te kiezen alleen maar te werken voor onderwijsinstellingen en kinderopvangorganisaties. Daarmee zijn wij uniek! Ben jij ook uniek en durf jij ook koers te kiezen?

We zijn al jaren gespecialiseerd in de controle van de financiële gegevens van onderwijsinstellingen en kinderopvangorganisaties. Met die specialisatie hebben we veel kennis opgebouwd in deze sectoren. Dat maakt ons werk leuk. We kunnen als echte sparringpartner waarde toevoegen voor onze klanten. Regelmatig voeren we ook bijzondere opdrachten uit voor onderwijsinstellingen of kinderopvangorganisaties. Daarin komt onze specialisatie nog meer bovendrijven.

We werken met een jong team. Ervaring en jong enthousiasme vullen elkaar erg goed aan. Momenteel werken we met ongeveer 25 collega’s. Door onze specialisatie groeien we hard. Dat biedt perspectieven voor jou. Perspectieven om door te groeien en jezelf te ontwikkelen. Je kunt een ware kenner van de financiën van onderwijsinstellingen en kinderopvangorganisaties worden. We werken vanuit ons kantoor in Eindhoven. Wij hebben klanten in heel het land, van Zuid-Limburg, tot de kop van Noord-Holland en Zeeland.  

Ben je nieuwsgierig geworden? Neem alvast een kijkje op www.werkenbijwijs.nl. Wil je ons liever spreken? Dat is dan wederzijds! Voel je vrij en neem gerust telefonisch contact op via 085-0200093. Wij lichten graag toe wat er allemaal mogelijk is!