26 oktober 2017

Baker Tilly

Baker Tilly

Meer dan een accountancy- en advieskantoor. Wij bieden relevante antwoorden op vragen die onze klanten bezighouden. Van vragen over waardebepaling tot belasting, van controles tot bedrijfsopvolging en -overname en van reorganiseren tot data-analyse. Met een focus op MKB-(familie)bedrijven en de publieke sector.

Ook wij zijn échte ondernemers. Daadkrachtig, optimistisch én pragmatisch in denken en doen. Als internationaal netwerk. Als lokale organisatie. Als professionals. Gedreven om onze talenten en vaardigheden te blijven ontwikkelen. Om te blijven leren en innoveren. Om met passie en plezier het beste te halen uit onszelf, elkaar en onze klanten. Omdat we geloven in positieve groei. Vanuit onze sterke regionale marktpositie. En we samen steeds weer nieuwe kansen zien, creëren en verzilveren. Om onze klanten te helpen hun doelen te bereiken en echt vooruit te brengen. Van vandaag naar morgen.

Daarbij werken we altijd resultaatgericht. Stellen duidelijke doelen. Streven in alles naar vooruitgang. Dringen direct door tot de kern van elke vraag. En nemen klanten mee naar de meest effectieve en duurzame oplossing. Op maat. Voor vandaag én morgen. Omdat we met onze multidisciplinaire kennis, ons diepgaande klantinzicht en ons full service aanbod altijd een accuraat en kwalitatief advies kunnen geven. Een advies dat echt impact maakt. Wij investeren in, en bouwen aan, duurzame relaties. Denken en werken vanuit onze klant. Met oog voor het publiek belang. Verdiepen ons in wensen en behoeften. Voelen ons verantwoordelijk en verbonden. Vragen door. En luisteren. Waarbij we bewust kiezen voor persoonlijk contact. En, waar nodig, ons brede netwerk inzetten. Dat is de verbinding die we zoeken, aangaan en koesteren. Dat is de vooruitgang die we samen nastreven.

Werken bij Baker Tilly betekent werken in een omgeving waar je je thuis voelt. We hebben bewust gekozen voor regionale kantoren waar je veel persoonlijk contact hebt met collega’s. Je werkt samen in overzichtelijke, multidisciplinaire teams en kunt snel met elkaar schakelen en sparren als dat nodig is. Uiteraard hoef je niet alle wijsheid zelf in huis te hebben. Regelmatig werk je samen met collega’s van andere kantoren of binnen Baker Tilly International; een netwerk van onafhankelijke accountants- en advieskantoren in meer dan 148 landen. Ook buiten werktijd wordt er veel met elkaar ondernomen. Denk bijvoorbeeld aan een jaarlijks personeelsfeest, gezellige sporttoernooien en wekelijkse donderdag- of vrijdagmiddagborrels.

Kansen bij Baker Tilly

Kennis vormt het fundament van onze organisatie. Daarom is investeren in menselijk kapitaal een van onze speerpunten. Zo hebben we bijvoorbeeld onze eigen BT Academy waar je verschillende vaktechnische en competentiegerichte cursussen en opleidingen kunt volgen. Als het past binnen je ontwikkeling kun je ook kiezen voor een (vervolg)studie aan een hogeschool of universiteit. Baker Tilly betaalt je studiegeld én vergoedt de helft van je studie-uren.

Meer informatie?

Ben je benieuwd naar onze carrièremogelijkheden? Kijk dan op onze website www.werkenbijbakertilly.nl of neem contact op met Sandra Weeland (Campus Recruiter) via m.vansoest@bakertilly.nl of 06 211 71 210.