11 maart 2019

Wesselman Accountants | Adviseurs

Over Wesselman

Wesselman Accountants | Adviseurs is een toonaangevend, fullservice accountants- en advieskantoor met vestigingen in Eindhoven en Helmond. Van start tot overdracht, nationaal of internationaal; Wesselman adviseert, ondersteunt en begeleidt haar cliënten bij ieder fiscaal, juridisch en financieel vraagstuk.

Bij Wesselman zijn zo’n 140 generalisten en specialisten werkzaam, verdeeld over diverse disciplines. Doordat wij verschillende diensten onder één dak bieden, hebben wij altijd de totale positie van een onderneming in het vizier en zijn wij in staat om snel de best passende oplossingen te bieden.

Werken bij Wesselman betekent werken met collega’s die hoogwaardige kennis en kunde objectief combineren met diepgaande persoonlijke interesse en betrokkenheid. Ze streven ernaar zich steeds verder te ontwikkelen. We verwachten dat je zelfstandig bent en goed met verantwoordelijkheden om kunt gaan, máár je kunt natuurlijk altijd rekenen op de steun van jou collega’s. We doen het tenslotte allemaal samen!

Is er een klik?

Daar zijn we naar op zoek. Deze moet er simpelweg zijn om te zorgen dat jij je verbonden voelt met onze organisatie. We doen bij Wesselman graag leuke dingen samen en geven je veel vrijheid in je werk. Je krijgt de mogelijkheid om je te ontwikkelingen op een manier die bij jou past! Dit doen we bijvoorbeeld door middel van ons eigen bureau Vaktechniek. Heb je een brandende vraag of ondersteuning nodig, dan kun je terecht bij het Bureau Vaktechniek. We kijken naar jou als persoon en gaan aan de slag met OTM, een persoonlijkheidstest die in kaart brengt waar jouw talenten liggen. Bespreek je behoeften in een (GROW) groei & ontwikkelgesprek met jouw leidinggevende. Hierin krijg je de mogelijkheid om aan te geven waar jouw interesses en ambities liggen. Jij bepaalt het pad dat je bewandelt!

We houden jouw werk-privé balans goed in de gaten en hebben een fijn thuiswerkbeleid. We kijken naar jouw persoonlijke situatie en zoeken naar dát wat jou het beste past. Je kunt natuurlijk altijd rekenen op de steun van je collega’s.

Nieuwsgierig of er een klik is? Klik dan op www.werkenbijwesselman.nl.

Kernwaarden

Verbindend, gastvrij, kwaliteit en energiek.