11 maart 2019

Wesselman Accountants | Adviseurs

Wesselman Accountants | Adviseurs

Accountants, fiscalisten, juristen en andere specialisten die voor Wesselman kiezen, kiezen ervoor om zowel ondernemers als zichzelf iedere dag opnieuw te laten excelleren. Toonaangevende ondernemers, voornamelijk ambitieuze familiebedrijven uit de regio, kloppen bij jou aan voor advies en ondersteuning en willen met jou om tafel. Jij werkt op jouw beurt nauw samen met een grote diversiteit aan collega’s uit diverse specialismen, zodat jij onze cliënten optimaal kunt bedienen en een belangrijke bijdrage levert aan het verwezenlijk van hun doelen. Zo hebben we binnen de accountancy naast de controle- en samenstelpraktijk ook een afdeling ‘accounting | outsourcing’, waar ondernemers hun financiële administratie kunnen onderbrengen. Verder bestaat onze adviespraktijk uit een aparte aangiftepraktijk, een juridische afdeling, een afdeling pensioenadvies en hebben we binnen belastingadvies veel specialismen zoals btw, internationaal en estate planning. Vind jij dus een specifiek onderwerp interessant? Dan bekijken we graag de mogelijkheden voor jou bij Wesselman!

 

Werken bij Wesselman

 

De lat ligt hoog bij Wesselman; er wordt hard gewerkt. Maar oog voor onze medewerkers vinden we minstens zo belangrijk! Uiteraard hoort hier een goed arbeidsvoorwaardenpakket bij. Samen grijpen we kansen en bouwen we aan onze organisatie én aan onze persoonlijke ambities. Wij hechten veel waarde aan een prettige werksfeer en streven ernaar dat iedereen met plezier komt werken. Dit doen we door naar je te luisteren, je vrijheid en kansen te bieden en door je zo nu en dan eens te verrassen. Alleen met blije collega’s zijn wij samen in staat om onszelf en onze cliënten te laten excelleren!

 

Wesselman? Wezenlijk anders!

Wat maakt ons wezenlijk anders?

 

  • Maatwerk in je carrière;
  • Korte lijnen en persoonlijke relaties met cliënten en collega’s;
  • Hoge mate van zelfstandigheid, maar altijd ruimte om collega’s om hulp te vragen;
  • Gastvrijheid: als nieuwe medewerker word je warm ontvangen en we doen er alles aan om je snel op je plek te laten voelen binnen Wesselman (bijvoorbeeld d.m.v. een introductieprogramma en een ‘mentor’ bij wie je met al je vragen terecht kunt);
  • Tijd en ruimte om naast je werk tijd te besteden aan je studie;
  • Geen spreekwoordelijke drempels of dichte deuren;
  • Geen verplichte beoordelings- en functioneringsgesprekken, maar interactieve gesprekken waarbij jouw ambities en de weg daarnaartoe werkelijk centraal staan;
  • Dagelijks verse arbeidsvitaminen en wekelijks een gezamenlijke lunch, aangeboden door Wesselman;
  • Gezellige personeelsfeesten en -activiteiten.

Werkstudent en stage

 

Wil jij na de theorie ervaren hoe het er in de praktijk aan toegaat? Ben je op zoek naar een bijbaan, stage of heb je een specifieke opdracht die je graag bij een middelgroot accountants- en advieskantoor wil uitvoeren? Dan komen wij graag met jou in contact!

Wesselman stelt jaarlijks meerdere stageplaatsen ter beschikking voor studenten uit verschillende studierichtingen en studiejaren. Onder leiding van een vaste mentor laten wij je kennismaken met alle facetten van het vak en begeleiden wij je bij het bereiken van jouw doelen.

Daarnaast staan we altijd open voor enthousiaste studenten die naast hun studie werkervaring op willen doen. We bekijken graag de mogelijkheden voor jou binnen Wesselman!

Wil jij in aanmerking komen voor een van deze stageopdrachten? Solliciteer dan via onze website:

https://www.werkenbijwesselman.nl/stages

Wil je graag als werkstudent bij ons aan de slag, om naast je studie alvast werkervaring op te doen? Stuur dan een open sollicitatie via onze website:

https://www.werkenbijwesselman.nl/vacatures