Sluit jij je aan bij de grootse plannen van HLB Witlox Van den Boomen? 

Als HLB Witlox Van den Boomen bundelen we onze krachten met Koenen en Co en PKF Wallast: per medio april 2024 bouwen wij als één nieuwe organisatie aan de toekomst. En daar hebben we jou hard bij nodig!

Onze fusie maakt dat je komt te werken in een organisatie van 1100+ medewerkers met een klantenbestand van 7500+ klanten verspreid over dertien multidisciplinaire vestigingen in Brabant, Limburg en de Randstad. Bij een serieuze speler dus in de top 10 grootste advieskantoren van Nederland. 

Authentiek, net als jij

We bieden alle voordelen van een groot bedrijf, maar mét behoud van authenticiteit. Onze klanten en medewerkers zullen zich altijd wanen in een toonaangevend regionaal kantoor. Met kwalitatief hoogstaand multidisciplinair advies, maar waar jij en je eigen vertrouwde klantteam de klant altijd bij naam en toenaam zullen kennen. En wij jou. Bovendien ben je bij ons verzekerd van:

✅ Ontspannen werken in een platte, open sfeer zonder pakkencultuur.

✅ Samenwerken in een hecht team met alle ruimte voor jouw inbreng.

✅ Gezonde werkdruk met de vrijheid om te werken waar en wanneer je wil. Want wij geloven erin dat er meer is dan werk alleen.  

Doorgroeien? Alle ruimte!

Vanuit jouw rol krijg je de ruimte om door te groeien in de diepte binnen jouw eigen afdeling, of in de breedte op andere afdelingen in de organisatie. Met dertien vestigingen in Limburg, Brabant en de Randstad zijn er mogelijkheden genoeg! Samen houden we op elk moment in je carrière oog voor wat jij wilt. Je ontwikkelt jezelf door in onze Academy, met tal van opleidingen en trainingen. Bovendien krijg je een brede kijk op het vak doordat je samenwerkt in multidisciplinaire teams. Je leert van je directe collega’s, maar ook van onder andere onze corporate finance adviseurs en van de advocaten en notarissen van onze strategische alliantiepartner VDB Advocaten Notarissen. Al die disciplines in huis, dat is uniek in onze branche.   

Kom jij sfeerproeven?

We ontvangen je met open armen. Kijk op werkenbij.hlb-wvdb.nl voor meer informatie of neem contact met ons op via recruitment@hlb-wvdb.nl en bouw samen met ons aan jouw toekomst!