26 oktober 2021

Kasparov Finance & BI

Mooie carrièrekans voor financials

Ben jij een ambitieuze financial en op zoek naar een mooie eerste baan, dan komen wij bij Kasparov graag met je in contact. Of je nu op zoek bent naar een vaste baan of naar een interim rol waarbij je via Kasparov aan de slag gaat bij verschillende bedrijven, Kasparov heeft je veel te bieden.

Bij Kasparov richten wij ons enkel op het bemiddelen van financiële toppers, wij werken voor mooie klanten in uiteenlopende branches, van financieel dienstverlener tot in de scheepsbouw en van MKB tot aan grote multinationals.

Wij vinden het persoonlijke contact met kandidaten erg belangrijk. Bij Kasparov zijn we oprecht geïnteresseerd in mensen, we zijn daarom ook erg benieuwd naar wat jij belangrijk vindt. Wij zullen je ook nooit bij een kandidaat voorstellen zonder je eerst persoonlijk gesproken te hebben. Het is belangrijk dat CV aansluit bij de vacature, maar minstens net zo belangrijk is het aansluiten van de persoon bij de organisatie. Wanneer je als kandidaat in aanmerking komt voor een functie, begeleiden we hen, indien gewenst, intensief. De sollicitatie is een gezamenlijk avontuur.

Kortom:

Ben jij op zoek naar een mooie financiële startersfunctie bij een interessant bedrijf, of ga je liever als interim professional aan de slag en zie je in het begin van je carrière graag meerdere finance aspecten, dan komen we graag met jou in contact en kunnen we hopelijk iets voor elkaar betekenen. Voor meer informatie over ons en alle actuele vacatures verwijs ik je graag door naar www.kasparov-financials.nl

Bij interesse kun je contact opnemen met Bo Suijkerbuijk, Recruiter bij Kasparov. Zij is bereikbaar op telefoonnummer 06-22 31 67 10 of via bosuijkerbuijk@kasparov-financials.nl