Buro phillip van den hurk

leef
met
vertrouwen
de toekomst tegemoet

Als nieuwe sponsor van de Young Financials vinden we het leuk om (als eerste en enige) financieel advieskantoor ons kantoor buro philip van den hurk voor te stellen!

persoonlijke aandacht

Wij hebben al ruim dertig jaar een andere kijk op financiële zaken. Of het nu gaat om hypotheken, vermogensstrategieën of verzekeringen. Wij werken voor mensen die geen genoegen nemen met middelmaat. Mensen die kennis en advies herkennen en waarderen; daarom is onze dienstverlening persoonlijk, verre van doorsnee en een kwestie van vertrouwen.

Sta je aan het begin van je wooncarrière of ben je toe aan een volgende stap? Starters, doorstromers, ondernemers en gepensioneerden kunnen bij ons vertrouwen op kennis én op ervaring.

wij garanderen je het beste advies

Met onze kantoren in Eindhoven en Arnhem werken we samen met zo’n 60 collega’s. Een groot bedrijf als je bedenkt dat de meeste financiële planners eenmanszaken zijn.

ongebonden en transparant

Daarnaast zijn we volledig onafhankelijk, dus we zijn geen onderdeel van een keten of gelieerd aan een bank. Groot genoeg om je goed te bedienen en eigenwijs genoeg om voorbij te gaan aan standaard oplossingen.

wij adviseren je dus eerlijk en belangenvrij

 

wil je werken of stage lopen bij ons?

Elke dag lopen we het vuur uit onze sloffen voor onze klanten en groeien we langzaam maar zeker. Dat doen we dus niet zonder de beste mensen in de markt. Daarom zijn we regelmatig op zoek naar nieuwe collega’s.

Daarnaast maken we altijd plaats voor stagiair(e)s want iedereen moet het vak kunnen leren in de praktijk. Volg je de richting Finance, Tax and Advice? Dat is een pré!

We geven onze klanten advies op allerlei vlakken. Denk hierbij aan hypotheken, (levens) verzekeringen, toekomstvoorzieningen, schadeverzekeringen, vermogensbeheer. Het totaalpakket is door alle facetten behoorlijk complex. Hier liggen ook weer kansen, want je kunt jezelf bij ons in de volle breedte ontwikkelen.

Als trainee financiële dienstverlening/casemanager werk je op een gelijkwaardig niveau samen met de financieel adviseur. Je inhoudelijke vakkennis is dan ook op een gelijk niveau als die van de financieel adviseur. Heb je de ambitie om daarna door te groeien naar financieel adviseur en tevens vennoot van ons kantoor? Dat kan! Een aantal collega’s gingen je al voor!

Heb je belangstelling? Neem dan contact op met Judith Mandigers, hoofd p&o via e-mail judith.mandigers@burophilipvandenhurk.nl , bel 040-2331504 of neem contact op via onze website https://www.burophilipvandenhurk.nl/vacatures/ en hopelijk spreken we elkaar snel!

 

Dit bericht is geplaatst in . Bookmark de link .