26 oktober 2017

HLB Witlox Van den Boomen

Jouw carrièregarantie bij HLB Witlox Van den Boomen, Koenen en Co en PKF Wallast 

 Wil jij je ontwikkelen tot de beste versie van jezelf en ondernemers helpen om vol vertrouwen te ondernemen? Samen maken we het waar. Met jouw carrièregarantie bij HLB Witlox Van den Boomen, Koenen en Co en PKF Wallast.

Luister… wij gaan samen verder.

De wereld vraagt van alles. Van jou. En ook van ons. Verdergaande digitalisering, toenemende vraag naar hoogwaardig advies en complexer wordende regelgeving zetten ons meer dan ooit op scherp. Wij willen op iedere vestiging onze klanten optimaal bedienen met multidisciplinair advies, en vooral ook nieuwe mogelijkheden en carrièrekansen creëren voor onze medewerkers en jou als aanstormend talent. Daarom hebben we in 2023 als HLB Witlox Van den Boomen, Koenen en Co en PKF Wallast besloten: wij gaan samen verder!

Onze fusie maakt dat je komt te werken in een organisatie van 1100+ medewerkers met een klantenbestand van 7500+ klanten verspreid over veertien multidisciplinaire vestigingen in Brabant, Limburg en de Randstad. Bij een serieuze speler dus in de top 10 grootste advieskantoren van Nederland. We bieden alle voordelen van een groot bedrijf, maar mét behoud van authenticiteit. Onze klanten en medewerkers zullen zich altijd wanen in een toonaangevend regionaal kantoor. Met kwalitatief hoogstaand multidisciplinair advies zoals bij een ‘Zuidas-kantoor’, maar waar jij en je eigen vertrouwde klantteam de klant altijd bij naam en toenaam zullen kennen. En wij jou. Want bij ons ben je nooit een nummer en kies je als medewerker op welke manier jij het liefst en meest efficiënt werkt.

Voorlopig zie je ons nog als ‘Living apart together’ onder zowel het merk HLB Witlox Van den Boomen als het merk Koenen en Co en het merk PKF Wallast. Binnen afzienbare tijd gaan wij als één organisatie verder om het meest toonaangevende multidisciplinaire adviesplatform in Nederland te worden. En dat doen we maar al te graag met jóu. Drink jij daarom binnenkort een kop koffie met een partner op één van onze regionale vestigingen? wijluisteren.com

Het begint met de klik  

Ben jij ondernemend, creatief en klaar om te groeien tot de beste versie van jezelf? Lees meer op onze ‘Werken bij’-website’ en maak kennis. Neem contact op met ons op via recruitment@hlb-wvdb.nl