19 maart 2019

RSM

Audit, Tax & Consultancy

RSM is een gerenommeerde en onderscheidende accountants- en belastingadviesorganisatie met 9 vestigingen in Nederland. RSM heeft kantoren in Alkmaar, Amsterdam, Eindhoven, Heerlen, Hoofddorp, Maastricht, Rotterdam en Utrecht. Hierbij is het leidende motto: The Power of Being Understood!

RSM, het 6de netwerk ter wereld van internationaal opererende accountants- en adviesorganisaties, heeft expertise op het gebied van accountancy, belastingadvies en op financieel-economisch en strategisch gebied. Voor grensoverschrijdende dienstverlening in meer dan 120 landen maken zij gebruik van het wereldwijde RSM-netwerk, bestaande uit meer dan 820 kantoren en 48.000 professionals..

RSM ALS WERKGEVER

Alle RSM-professionals vormen het onderscheidend vermogen van de professionele dienstverlening. Het bieden van toegevoegde waarde naar cliënten is en blijft mensenwerk. Daarom vindt RSM de balans tussen werk, studie en privé niet alleen belangrijk, maar juist cruciaal. Persoonlijke en professionele ontwikkeling gaat bij RSM hand in hand.

JIJ ALS RSM-PROFESSIONAL

Durf jij als beginnend professional te werken bij een organisatie waar intensieve en inventieve onderlinge samenwerking ‘the tone of voice’ is? Wil jij jezelf blijven ontwikkelen als persoon en als finance professional? Kun jij van daadwerkelijke toegevoegde waarde zijn voor die veeleisende RSM-cliënt? Dan ben je bij RSM meer dan van harte welkom.

KENNISMAKEN?

Ga nel naar www.rsmnl.com/werkenbijrsm!