27 februari 2018

Crowe Horwath Foederer

 

 

 

 

 

 

 

 

Het is nooit te vroeg om te starten met het plannen van je carrière. Afhankelijk van het stadium van je opleiding waarin jij je bevindt, zijn er verschillende opties om ons beter te leren kennen. Ons vak, en vooral de wijze waarop het bij Crowe Horwath Foederer wordt ingevuld, is ontzettend dynamisch. Teamwork en communicatie staan centraal. Kom kennis maken met ons mooie vak en onze organisatie!

Over Crowe Horwath Foederer

Crowe Horwath Foederer is een Top 20 kantoor met 400 medewerkers. Onze financiële professionals op o.a. het gebied van Accountancy, Belastingadvies en Human Resource, staan onze relaties bij in het realiseren van hun ambities. Onze consultants staan u daarnaast bij op het gebied van Corporate Finance, Estate Planning, Pensioen en Risk Management.

In ruim 50 jaar is onze organisatie gegroeid naar een landelijk dekkend kantorennetwerk met 8 vestigingen. Het hoofdkantoor is gevestigd in Eindhoven. Verder zijn onze zuidelijke kantoren gevestigd in Bladel, Uden en Roermond. Via ons lidmaatschap van Crowe Horwath International zijn wij in staat om de internationale ambities van onze relaties volledig te ondersteunen. Crowe Horwath International is het 8e grootste netwerk ter wereld met meer dan 31.000 medewerkers in 125 landen.

Mogelijkheden voor meeloopstage/afstuderen/startersfunctie:

Crowe Horwath Foederer biedt veel mogelijkheden om je carrière te starten. Wij bieden zowel meeloop- als afstudeerstages aan. Regelmatig bieden wij leden van S.V. Young Financials een stage aan. Als stagiair(e) krijg je een stagebegeleider toegewezen aan wie je al je vragen kunt stellen. Je stagebegeleider ondersteunt je bij het uitvoeren van jouw werkzaamheden en kijkt samen met jou naar de voortgang van je stage. Daarnaast loop je mee met verschillende collega’s om zo veel mogelijk ervaring op te kunnen doen.

Ben je (bijna) klaar met je studie? Dan is het mogelijk om bij ons als beginnend assistent accountant in dienst te komen.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Kijk dan op https://www.werkenbijfoederer.nl/Wie-zoeken-we/Student.

Kijk hier naar een sfeerimpressie van ons halfjaarlijkse startersdag.

 

Wat biedt Crowe Horwath Foederer?

  • Een boeiende en uitdagende baan of stage in een snelgroeiende, internationale accountants- en adviesorganisatie;
  • Een ambitieus team en een uitstekende, collegiale sfeer;
  • Een brede en gevarieerde cliëntenkring;
  • De mogelijkheid om door te groeien;
  • Hulp bij jouw persoonlijke en vaktechnische ontwikkeling.

Mocht je interesse of vragen hebben neem dan contact op met Nicole Maas, HR Adviseur/Recruiter 0644100123 of mail naar werken@crowefoederer.nl.

Kijk voor openstaande vacatures op https://www.werkenbijfoederer.nl/