Meijburg & Co. Beach Party

Op vrijdag 5 juni 2015 zijn we met een enthousiaste groep studenten naar de Meijburg & Co. Beach Party te Bloemendaal aan Zee afgereisd om te netwerken. Nadat iedereen zijn shirt beach party 1en naamkaartje kregen was er een interessante presentatie door niemand minder dan een van de partners van Meijburg & Co. Er zijn verschillende beachgames gespeeld, er was een tax challenge en ter afsluiting was er een barbecue en een feest om de dag mee af te sluiten.

Om 13:00 vertrokken we vanaf het oude postkantoor met de bus richting Bloemendaal aan Zee. Toen we daar aankwamen liepen we naar het restaurant ”Republiek”. We werden warm onthaald met een shirt, een keycord met ons naamplaatje en een drankje. Er was even tijd om bij te komen van de twee uur durende busreis en om gezellig met elkaar op de foto te gaan, te genieten van het fantastische weer en het mooie uitzicht.

Nadat iedereen was gearriveerd was er een korte introductie door middel van een presentatie en een kort filmpje over de verschillende meningen van het personeel over klant en vaktechniek. Hierna kregen de teamcaptains het schema voor de dag. Vier teams gingen het strand op voor een volleybalwedstrijd en estafette waarbij samenwerking nodig was om vooruit te kunnen komen.

beach party 2De andere vier teams bleven binnen voor de tax challenge. Na ongeveer een uur gingen de vier teams die buiten begonnen naar binnen en de vier teams die binnen begonnen naar buiten.

Na een groepsfoto waarna het winnende team bekend werd gemaakt kregen we een mojito en konden we genieten van de barbecue. Na gezellig met z`n allen nog wat te hebben gedronken gingen we weer de bus in voor de terugweg.

Tot slot wil ik van deze mogelijkheid gebruik maken om de medewerkers van Meijburg & Co. te bedanken voor hun tijd en inzet tijdens deze interactieve middag en avond. Ook wil ik graag namens het hele bestuur van SV Young Financials en de studenten die zijn meegegaan bedanken voor hun aanwezigheid.

Van onze redactrice:

Miriam Tempels

Geef een reactie