Een goed begin is het halve werk! – RSW

Of je nu aan het begin van je carrière staat of een ervaren professional bent, één ding is zeker: een goed begin is het halve werk. Bij RSW Accountants + Adviseurs begrijpen we dit als geen ander en daarom maken we voor elke nieuwe medewerker en stagiaire een persoonlijk inwerktraject om ervoor te zorgen dat jij vanaf dag één een vliegende start maakt! 

Jouw persoonlijke gids

Wanneer je binnenstapt bij RSW word je direct verwelkomd in ons team. We willen graag dat je je snel thuis voelt en daarom word je de eerste periode begeleid door een mentor, een ervaren collega die je wegwijs maakt binnen ons kantoor. Jouw mentor staat voor je klaar om al je vragen te beantwoorden, niks is te gek! 

Voorbereid aan de slag
Een nieuwe baan is natuurlijk even wennen, maar geen zorgen: de eerste maand hebben we al voor je uitgestippeld. Zo weet je precies wat je te wachten staat, welke collega jou die dag begeleid en wat je precies gaat doen. Zo houd je meer tijd over om te leren en om ervaring op te doen. 

Voordat je zelfstandig aan de slag gaat, word je natuurlijk ingewerkt door een ervaren collega. Hij of zij biedt je de handvaten die je nodig hebt om zelfstandig aan de slag te gaan. Eenmaal aan de slag in je nieuwe rol? Ook dan hoef je je geen zorgen te maken; de deuren van onze collega’s blijven altijd voor je open staan. 

Cursussen en uitleg 
Wij willen ervoor zorgen dat je zelfverzekerd aan de slag kunt gaan, daarom ontbreekt het uiteraard niet aan een goede uitleg en/of cursussen van de programma’s waar jij mee aan de slag gaat. 


De wereld van RSW ontdekken
Bij RSW begrijpen we het belang van een goed begrip van onze organisatie. Daarom zullen al onze teamleiders je een korte introductie geven over hun afdeling. Zo leer je de verschillende functies en verantwoordelijkheden binnen ons kantoor kennen en kun je je goed kunt oriënteren op de gebieden die je het meest interesseren. En hoewel je een vaste werkplek op een van onze kantoren hebt, laten we je uiteraard ook graag onze andere kantoren zien. Daarnaast laten de collega’s van andere afdelingen jou ook graag zien hoe zij te werk gaan. 

Kortom wij geloven dat een goede start essentieel is voor het begin van jouw loopbaan. Daarom zorgen we ervoor dat je vanaf dag een bij ons hoort en je je gezien voelt. Wij zijn enthousiast om je te verwelkomen en samen met jouw te groeien. Jouw toekomst begint hier!