Ken je Rahm nog?

Mijn naam is Rahm Baboeram Panday, 29 jaar en ik werk als Assistent Accountant bij ABAB. Momenteel bevind ik me in de afrondingsfase van mijn Bachelor Accountancy, vooralsnog ben ik lid van Young Financials.

Als ik aan Young Financials denk, dan heb ik daar een aantal mooie herinneringen aan. Het zijn voornamelijk de stapavonden en de introductieweken die vooraan in mijn geheugen staan. Eerst stond ik daar zelf als eerstejaarsstudent, en later als intropapa.

ABAB leerde ik eerst kennen als het “Agrarische Accountantskantoor”, waarbij ik dacht dat daar mijn interesses niet lagen. Later in mijn studie besliste ik de overstap van voltijdonderwijs naar deeltijdonderwijs te maken. Ik miste op de dat moment nog een voorwaarde: een baan! Ik ben gaan zoeken en solliciteren, en daar stond ABAB. Tijdens het eerste gesprek hoorde ik dat ABAB inmiddels veel meer is dan dat “Agrarische kantoor”. Ze bedienen namelijk ook een groot deel van de MKB-markt in Zuid Nederland.

Nu werk ik op de vestiging in ’s-Hertogenbosch, binnen een Accountancyteam voor MKB-bedrijven. Zo heb ik zelf verschillende klanten waaronder; bouwbedrijven, horecazaken, transportbedrijven, tuinbouw, adviesbedrijven etc. De gemoedelijke en gezellige sfeer die hier hangt maakt het werken prettig. Ik werk veel samen in teamverband. Hiernaast krijg ik voldoende tijd om mezelf te ontwikkelen op mijn eigen tempo. Dat is iets wat je vaker hoort, maar ABAB maakt deze belofte echt waar. Dat is volgens mij ook hetgeen wat ABAB als werkgever siert.

Hopelijk zie je mij over een tijd terug als relatiemanager. Accountancy vind ik leuk maar het omgaan met mensen nog meer. Na mijn studie zou ik graag meer die relatiemanagement kant op groeien.

Nog een laatste tip van Rahm: “Het is echt de moeite waard om je te oriënteren bij ABAB! Zoals eerder gezegd het gaat hier niet alleen om de agrarische sector maar om heel het MKB”.